Saturday, 28 July 2012

HADIAH ANNYVERSARY

tenkiu for my syg bg surprise kat sy sempena hari annyversry kite yg genap setahun nieyh , terkejut sgt mlm td sbb kluar je rumah ade kotak adiah yg sgt besar , terharu giler bile dy sanggup pikul kotak yg sgt berat tu dari rumah dy ke rumah sy . betape saygnyer sy kat awk . paling terkejut bile bukak2 je kotak uh..ade bear yg sangat2 kiut dan sangat2 besar . tak tao nk gtao macam mane but i really2 like ik dear . uh lah impian sy nak memiliki bear yg besar . dan awk lah orang yg berjaya merealisasikan impian sy nieyh . tenkiu sangat2 syg .



bear nieyh akan diberi name *debox* debox nieyh name panggilan sy yg awk suke sangat panggil kn , so sy bg gelaran ni kat bear nieyh , 


before that , si dy memang sangat2 romantik dimane pde hari tersebut , dy telah mngajak sy kluar jalan2 kt KLCc.., pada mulanyer sy tak suspect ape2 yg pelik lah kn , tp ade je surprise yg dy nk buat , dy ajk sy ke AQUARIA klcc .kat situ banyak ikan2 yg x pernah sy lihat , paling menarik bile  tgk ikan pari sebesar manusia , memang jakun giler tyme uh , macam budak2 pon ade..pic nieyh jadi tande n kenangan yg paling x dapat sy lupekan . 


kad yg dibwh ni pulak dy bagi mase present kotak besar uh , 



walaupun ianyer hanye kad n ucapan sy tetap menerimanyer dan anggap sebagai kate2 yg si dy ucap kn...
ohhhh ssooo sweeettt..

3 comments:

  1. happy anniversary.. sy dapat chocolate yang bnyak di hari ulangtahun sy

    ReplyDelete
  2. so sweet...hope korang hepi..

    ReplyDelete